Вопрос Уже перебанили с одного пк где-то 10 аков, что делать?

• Автор темы вщикшл
  • Дата начала
  • Ответы 15
  • Просмотры 1.395
Вопрос

вщикшл

Реакции
1
Всем привет.
Уже перебанили с одного пк где то 10 аков. Дальше не знаю что делать винду переустановил не помогло. Теперь не знаю что делать. Кто что подскажет?

Последнее редактирование:
А бесплатная сфера?
є платна і безплатна
якщо тобі для роботи з 1 аккаунтом то юзай просто свій комп, і міняй вінду коли потрібно буде інший аккаунт
а для роботи з багатьма аккаунтам краще вже користуватись мультіком

є платна і безплатна
якщо тобі для роботи з 1 аккаунтом то юзай просто свій комп, і міняй вінду коли потрібно буде інший аккаунт
а для роботи з багатьма аккаунтам краще вже користуватись мультіком
Дякую.

Можете порекомендовать какую то информацию по креативам для для рекламы по заработку.

Дякую.

Можете порекомендовать какую то информацию по креативам для для рекламы по заработку.
ну я ж не знайю який в вас оффер ?
для реклами по бистрому зароботку харошо підходять такі креативи :
1. Відома лічность - відому лічность гео на яке будете лити якось привязати до вашого оффера, зробити приленд де вона розказує як за допомогою вашого оффера розбагатіла
2. Новини - ваши оффер попав в новини того гео, на яке ви будете лити (відомі ведучі даного гео)
3. Багатство - як хтось за допомогою вашого оффера заробив багато грошей, на креатив побільше багатства з людиною яка розбагатіла (якхти, машини, вілли, великі купи грошей ...)

ну я ж не знайю який в вас оффер ?
для реклами по бистрому зароботку харошо підходять такі креативи :
1. Відома лічность - відому лічность гео на яке будете лити якось привязати до вашого оффера, зробити приленд де вона розказує як за допомогою вашого оффера розбагатіла
2. Новини - ваши оффер попав в новини того гео, на яке ви будете лити (відомі ведучі даного гео)
3. Багатство - як хтось за допомогою вашого оффера заробив багато грошей, на креатив побільше багатства з людиною яка розбагатіла (якхти, машини, вілли, великі купи грошей ...)
Вы не поняли я буду продавать курс по заработку. Какие креативы написать кроме картинки чтобы пропустило?